Miesten juhlapuvuissa raikkaita kesään sopivia värejä ja kevyitä kankaita


by Jarmo, 30.6.2023


Miesten juhlapuvuissa raikkaita kesään sopivia värejä ja kevyitä kankaita


Kun kesällä juhlitaan, lämpötila voi nousta korkeaksi. Silloin on tärkeää valita juhlapuku, joka on mukava ja hengittävä. Frakkipalvelu NAM tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja kesäpuvuiksi. Meiltä löydät esimerkiksi hiekka- ja harmaasävyisiä pukuja ohuesta kankaasta tai keskisinisiä pukuja, jotka sopivat hyvin kesään. Voit myös käyttää ohutta mustaa pukua, jos haluat olla tyylikäs. Voit ottaa takin pois juhlien virallisen osuuden jälkeen ja nauttia juhlatunnelmasta ohuessa paidassa.

Kesäpuvun voi piristää vaaleilla asusteilla, kuten ruseteilla, solmioilla, plastroneilla tai liiveillä. Meillä on laaja valikoima eri värisiä asusteita, jotka sopivat kesän sävyihin. Voit valita valkoista, kermaa, beigeä, vihreää, punaista tai muita värejä. Juhlapuvun viimeistelee pari siistejä nahkakenkiä, joita meillä on sekä lakeeri- että mattapintaisina.

Olet tervetullut tutustumaan juhlapukuvalikoimaamme, josta löytyy frakkeja, smokkeja, saketteja, tummia ja vaaleita pukuja asusteineen. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia ja kysyä lisää juhlapuvun vuokraamisesta, ostamisesta tai mittatilaamisesta. Voit myös suoraan varata ajan sovitukseen. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan juhlapuvun kesän juhliin.

Sovituskalenterimme löydät osoiteesta:

https://frakkipalvelunam.fi/calendar.php