Asusteet

Meiltä löydät kaikki asusteet sekä isompiin, että pienempiin juhliin. Toisissa pukutyypeissä on tarkasti määritelty, mitä asusteita käytetään. Esimerkiksi frakin kanssa käytetään frakkipaitaa sekä yleensä valkoista liiviä ja solmuketta, poikkeuksena akateemiset tilaisuudet, jolloin päiväkäytössä on musta liivi. Kenkinä on tilaisuudesta riippuen joko matta- tai lakeerikengät. Tumman puvun, saketin, smokin ja bonjour-puvun asusteissa kannattaa huomioida pukukoodi ja tilaisuuden luonne. Häissä asusteita voi olla runsaammin, kun taas esim. hautajaisissa hyvin pelkistetysti.

Smokki- ja kauluspaidoista meillä löytyy sekä classic- että kapeampaa body cut-mitoitusta. Frakkipadoissa on vuokramallistossa classic-mitoitusta, mutta myyntimalliston paidoista löytyy myös kapeampaa slim fit-mitoitusta. Paitamerkkeinä käytämme laadukkaita Bosweel- sekä Matex-paitamerkkejä. Myyntimallistosta löytyy kaikkia eri paitatyyppejä.

Juhlaliivejä löytyy erittäin kattava valikoima. Perinteisten pukuliivien lisäksi on paljon kuvioituja juhlaliivejä monissa eri sävyissä. Uusimpina ovat Nam Premium-malliston hopean ja kullan hohtoiset pukuliivit hillityissä kuoseissa. Liivitoimittajina käytämme kotimaista Matex-merkkiä, jonka lisäksi löytyy liivejä Cavalieren ja Turon mallistoista. Keväälle 2017 on tulossa uusia liivejä mm. mustana ja valkoisena, joissa on ajan hengen mukaista kiiltoa.

Liivien kanssa asusteina käytetään yleensä joko plastronia tai solmuketta. Niissä valikoimamme on erittäin laaja ja malleista löytyy myös useampia erilaisia versioita. Plastroneista löytyy osittain samoja kuoseja kuin liiveistä, mutta tällä hetkellä yhdistellään monesti liivin sävyihin sopiva yksivärinen plastron tai solmuke. Niiden väri voi myös poiketa liivin väristä, jolloin valintana voi olla vaikka häiden teemaan sopiva väri. Solmukkeen voi yhdistää joko liivin tai smokkivyön kanssa. Smokkivöitä löytyy myös paljon eri värisiä sekä kuosilla että ilman. Smokkivyöhön yhdistetään yleensä saman värinen solmuke ja taskuliina poikkeuksena musta vyö ja solmuke, jolloin taskuliina on yleensä valkoinen. Taskuliinan väri valitaan joko liivin tai muiden asusteiden mukaan. Valikoimissamme on myös runsaasti erilaisia solmioita sekä aikuisille että lapsille, joita käytetään yleensä tavalliseen kauluspaitaan yhdistettynä.

Jos valikoimastamme ei löydy mieleistä väriä, on plastroneita sekä solmukkeita mahdollista tilata kaikissa somuketoimittajan väreissä. Asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa valinnassa, jolloin saadaan aikaan tyylikäs kokonaisuus. Plastironit tulevat Matexin ja Cavalieren mallistoista. Myyntimallistossa olevia asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme.

Vuokramalliston kengissä meillä on kolme kotimaista toimittajaa TopMan, Umberto ja Finn Soft. Kengissä on eri mallisia matta- ja lakeerikenkiä. Myyntivalikoimassamme löytyy laadukkaita TopMan-merkin lakeeri- ja mattakenkiä.

Tämän lisäksi vuokraamme valkoisia juhlahuiveja, hansikkaita, silinteri- ja huopahattuja, kävelykeppejä ja taskukelloja sekä muita pukujen kanssa käytettäviä asusteita.