Asusteet

Meiltä löydät tyylikkäät asusteet sekä isompiin että pienempiin juhliin. Puvun asustaminen riippuu juhlan ja tilaisuuden luonteesta. Jos kutsussa on pukukoodi, sitä kannattaa noudattaa myös asusteissa. Hääpukeutumisessa asusteet voi valita vapaammin, vastaavasti hautajaisissa hyvin pelkistetysti. Rennompiin juhliin voi valita asusteet juhlan luonteen mukaan. Miesten juhlapuvuista frakki on arvokkain ja tarkimmin säädelty asusteiden suhteen. Iltakäytössä on valkoinen liivi sekä lakerikengät, akateemisissa päivätilaisuuksissa musta liivi ja mattanahkaiset kengät. Rusetti on aina valkoinen.

Smokki- ja kauluspaidoista meiltä löytyy sekä classic- että kapeampaa body cut-mitoitusta. Frakkipaidat ovat classic- ja slim fit-mitoituksella. Paitamerkkeinä käytämme laadukkaita Bosweel- sekä Matex-paitamerkkejä.

Juhlaliivejä löytyy erittäin kattava valikoima useissa väreissä ja kuoseissa. Pukuliivit ovat Matexin ja Cavalieren mallistoista.

Perinteisen smokin kanssa käytettäviä smokkivöitä löytyy meiltä laaja valikoima. Yksiväristen lisäksi löytyy useita kuosillisia smokkivöitä. Smokkivyömme ovat Matexin mallistosta.

Erityyppisillä solmioilla, ruseteilla ja plastroneilla saat vaihtelua juhlapukeutumiseen. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja yksivärisistä kuviollisiin asusteisiin. Kaula-asusteemme ovat Matexin ja Portian mallistoista.

Vuokrakengistä löytyy sekä lakeri- että mattanahkaisia kenkiä. Kenkämme ovat pääosin kotimaisen Topmanin ja Umberton kenkiä, lisäksi löytyy Finnsoftin kenkiä. Kaikissa kengissämme on kumipohja.

Tämän lisäksi vuokraamme villakankaisia ulstereita, ohuempia välikausitakkeja, valkoisia juhlahuiveja, hansikkaita, silinteri- ja huopahattuja, kävelykeppejä ja taskukelloja sekä muita pukujen kanssa käytettäviä asusteita.

Meiltä saat asusteita myös tilausmyyntinä. Tilaamme tuotteet asiakaskohtaisesti, varmistamme tuotteen saatavuuden aina ennen tilauksen tekemistä. Jos harkitset ostoa, niin silloin kannattaa tulla myymäläämme tutustumaan vaihtoehtoihimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voin antaa neuvoja ja opastusta tilaukseen liittyvissä asioissa.

Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Hinnasto