Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Asusteet

Meiltä löydät kaikki asusteet sekä isompiin, että pienempiin juhliin. Toisissa pukutyypeissä on tarkasti määritelty, mitä asusteita käytetään. Esimerkiksi frakin kanssa käytetään frakkipaitaa sekä yleensä valkoista liiviä ja solmuketta, poikkeuksena akateemiset tilaisuudet, jolloin päiväkäytössä on musta liivi. Kenkinä on tilaisuudesta riippuen joko matta- tai lakeerikengät. Tumman puvun, saketin, smokin ja bonjour-puvun asusteissa kannattaa huomioida pukukoodi ja tilaisuuden luonne. Häissä asusteita voi olla runsaammin, kun taas esim. hautajaisissa hyvin pelkistetysti.

Smokki- ja kauluspaidoista meillä löytyy sekä classic- että kapeampaa body cut-mitoitusta. Frakkipadoissa on vuokramallistossa classic- ja slim fit-malleja. Paitamerkkeinä käytämme laadukkaita Bosweel- sekä Matex-paitamerkkejä.

Juhlaliivejä löytyy erittäin kattava valikoima. Uusimpina ovat Nam Premium-malliston hopean ja kullan hohtoiset pukuliivit hillityissä kuoseissa. Liivimallistostamme löytyy Matexin ja Cavalieren pukuliivejä.

Liivien kanssa asusteina käytetään yleensä joko plastronia tai rusettia. Niissä valikoimamme on erittäin laaja ja malleista löytyy myös useampia erilaisia versioita. Plastroneista löytyy osittain samoja kuoseja kuin liiveistä, mutta tällä hetkellä yhdistellään monesti liivin sävyihin sopiva yksivärinen plastron tai rusetti. Niiden väri voi myös poiketa liivin väristä, jolloin valintana voi olla vaikka häiden teemaan sopiva väri. Rusetin voi yhdistää joko liivin tai smokkivyön kanssa. Smokkivöitä löytyy myös paljon eri värisiä sekä kuosilla että ilman. Smokkivyöhön yhdistetään yleensä saman värinen rusetti ja taskuliina poikkeuksena musta vyö ja rusetti, jolloin taskuliina on yleensä valkoinen. Taskuliinan väri valitaan joko liivin tai muiden asusteiden mukaan. Valikoimissamme on myös runsaasti erilaisia solmioita, joita käytetään yleensä tavalliseen kauluspaitaan yhdistettynä. Solmioita löytyy sekä aikuisille että lapsille.

Jos valikoimastamme ei löydy mieleistä väriä, on plastroneita, kravatteja sekä rusetteja mahdollista tilata valmistajalta, tuotteiden saatavuus tarkistetaan ennen tilauksen tekoa. Asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa valinnassa, jolloin saadaan aikaan tyylikäs kokonaisuus. Plastronit tulevat Matexin mallistosta. Tilausmyyntinä voitte myös saada Portian mallistosta kravatteja ja rusetteja. Myyntimallistossa olevia asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme.

Vuokramalliston kengissä meillä on kolme kotimaista toimittajaa TopMan, Umberto ja Finn Soft. Kengissä on eri mallisia matta- ja lakeerikenkiä.

Tämän lisäksi vuokraamme valkoisia juhlahuiveja, hansikkaita, silinteri- ja huopahattuja, kävelykeppejä ja taskukelloja sekä muita pukujen kanssa käytettäviä asusteita.