Frakki

Frakki on miesten juhlapuvuista arvokkain ja tarkimmin säädelty. Frakkitakki on aina musta ja takissa on hännykset. Frakin kanssa käytetään smokkihousuja joissa on lahkeiden ulkosivulla satiininauha. Asusteina käytetään valkoista frakkiliiviä tai frakkivyötä sekä valkoista rusettia. Taskuliina on aina valkoinen ja kengät ovat kiiltävät lakerikengät. Poikkeuksena ovat akateemiset päivätilaisuudet joissa käytetään mustaa liiviä sekä mattanahkaisia kenkiä. Frakkia voi käyttää häissä, akateemisissa tilaisuuksissa ja juhlissa ja arvokkaissa iltajuhlissa, mm. Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto Presidentin linnassa. Jos kutsussa on pukukoodina juhlapuku, se tarkoittaa frakkia. Olisi suositeltavaa noudattaa pukukoodia, mutta frakin voi korvata tummalla puvulla. Tällöin tumman puvun kanssa käytetään hillittyjä asusteita.

Vuokravalikoimastamme löytyy sekä classic-fit että modern-fit mitoituksella olevia frakkitakkeja ja housuja. Valikoimissamme on myös kaikkia frakin kanssa käytettäviä asusteita.

Vuokrapakettimme sis. takki, housut, paita, frakkiliivi, rusetti, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset.

Myyntifrakkimme ovat Turon modern-fit mitoituksella olevaa 100% villakangasta. Myyntipukumme ovat asiakaskohtaisesti tilattavia ja varmistamme tuotteiden saatavuuden aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme, jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa. Teemme halutessanne tarvittavat mittamuutokset pukuusi, korjauskuluista veloitamme korjaushinnaston mukaisesti.