Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Frakki

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon frakin omaksesi. Frakkipakettiimme kuuluu kaikki frakin kanssa käytettävät asusteet lukuun ottamatta kenkiä ja käsineitä. Asusteita voi vuokrata tai ostaa myyntivalikoimastamme. Frakin pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Jos sopivaa kokoa ei löydy myyntivarastostamme, voimme tilata Turolta oikean kokoisen frakin jopa 3 arkipäivässä. Toisinaan valmistajalta on koot vähissä, joten ostoon kannattaa varata aikaa vähintään kuukausi. Tarkistathan saatavuuden vielä myymälästämme. Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme. Vuokrattavan frakkipaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi. Myyntipuvuissa veloitamme erikseen tarvittavat mittamuutokset.

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu frakkeja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 74D asti.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot.

Frakki on miesten juhlapuvuista arvokkain. Sitä käytetään akateemisissa tilaisuuksissa ja seremonioissa, valtiollisissa juhlatilaisuuksissa, arvokkaammissa häissä ja juhlissa. Frakin voi korvata tummalla puvulla, ei kuitenkaan smokilla. Frakkitakin kauluskäänteet ovat silkkiä, housuissa on silkkisivunauhat. Liivin tulee näkyä edessä 3-5 cm takin alta. (Lähde Turo)

Frakki on juhlapuvuista kaikista muodollisin eli kaikki asusteet ovat etiketissä säädeltyjä. Väitöstilaisuuksissa frakin kanssa käytetään mustaa liiviä, muuten valkoista. Toisinaan frakin kanssa käytetään valkoisia käsineitä. Frakkirusetti ja taskuliina ovat aina valkoisia ja kalvosinnapit kultaiset.