Mittatilauspuvut

Tarjoamme sinulle Turon mittatilauspukuja. Puvut valmistetaan laadukkaista italialaisista kankaista. Hyvin istuva puku kuuluisi jokaisen miehen vaatekaappiin. Pukua hankittaessa kannattaa miettiä puvun käyttötarkoitusta; onko puku päivittäinen työasusi vai tarvitsetko pukua satunnaisesti. Tumman puvun käyttöähän ei ole rajattu vain juhlakäyttöön, puvun takki ja housut ovat yhdisteltävissä rennompaan pukeutumiseen muiden vaatteiden kanssa, siten saat puvulle monipuolisempaa käyttöä. Laadukas ja hyvin tehty puku kestää aikaa ja pysyy oikein hoidettuna käyttökelpoisena vuosia.

Oletko hakemassa uutta tyyliä omannäköisellä puvulla vai etsimässä edustavaa ja laadukasta pukua työkäyttöön? Kenties tulossa on tärkeät juhlat ja haluat panostaa pukeutumiseen? Vai haetko vain uutta ilmettä ja persoonallisuutta vaatetuksen kautta?

Kauttamme saat mitoillasi tehdyn ja istuvan pukukokonaisuuden ja voit itse valita haluamasi mallin, pukukankaan, vuorituksen sekä puvun tyylin. Mittapukumme valmistetaan ammattitaidolla juuri sinun mitoillasi. Pukukokonaisuuden voit valita 2- tai 3-osaisena.

Meillä on kattava valikoima laadukkaita kankaita mm. Italiasta. Kangasvalikoimassamme on useita eri kuoseja mistä valita, esim. ruudullista tai liituraitaa. Värivaihtoehtoja kankaisiin on kymmenittäin. Myös vuorikankaat sekä napit voit valita useista vaihtoehdoista.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina opastamaan ja auttamaan sinua kaikissa mittatilauspuvun hankintaan liittyvissä asioissa.

Pukuliivi on vaate, jota käytetään harvemmin. Useimmat miehet käyttävät juhlavaa pukuliiviä vain omissa häissään. Pukuliiviä voi yhdistää muuhunkin pukeutumiseen, businesspukeutumisessa pukuliivi tuo asuun tiettyä särmää ja klassista tyylikkyyttä. Rennosti farkkujen ja kauluspaidan kanssa puettu liivi muuttaa kokonaisuuden omannäköiseksi.

Oletko kokeilunhaluinen ja tyylitietoinen mies, joka haluaa kokeilla erilaisia tyylejä ja asusteita? Tai haluat pukeutua erityisesti jotakin tiettyä tilaisuutta varten? Me tarjoamme sinulle kattavan valikoiman laadukkaita kankaita, joista valita uutta tyyliäsi. Kankaissa on useita värivaihtoehtoja sekä kuoseja. Voit hankkia yksittäisen pukuliivin tai 3-osaisen pukupaketin johan kuuluu myös takki ja housut. Yksityiskohtiin vaikuttamalla saat mieleisesi liivin.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina opastamaan ja auttamaan sinua kaikissa pukuliivin hankintaan liittyvissä asioissa.

MITTATILAUSPUKUJEN OVH.HINTOJA:

Takit 650€ - 1280€
Housut 310€ - 420€
Liivit 310€ - 420€

SOVITUKSEEN LIITTYVÄT ASIAT

Mittapukua tilattaessa ensimmäiseen käyntiin kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Toimitusajasta johtuen, sovitusaika olisi hyvä varata mahdollisimman pian. Ajan voit varata joko soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta. Jos jokin asia mietityttää, niin annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit miettiä jo ennen sovitukseen tulemista puvun käyttötarkoitusta ja sitä minkä tyyppisen puvun haluat. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan mieleisen mittatilauspuvun.

Sovitustilanteessa annamme sinulle mahdollisimman hyvin istuvat sovitusvaatteet, jotta otettavat mitat olisivat mahdollisimman tarkat. Käymme läpi toiveesi liittyen puvun malliin ja mitoitukseen, samalla mietimme, että minkä tyyppinen materiaali ja kuosi toimisivat parhaiten halutussa mallissa.

Autamme sinua kankaiden ja yksityiskohtien valinnassa mallien ja kuvien avulla, jotta saat mahdollisimman selvän kuvan tuotteesta, jota olet tilaamassa. Käymme läpi myös myyntiehdot hyvin tarkasti.

Tämän jälkeen otamme sinusta kaikki tarvittavat mitat ja kirjaamme ne ylös. Saat tilauksestasi kirjallisen tilauslomakkeen, josta käy selville tilatut tuotteet sekä kaupan ehdot.

Sovitushetkellä veloitamme tilauksesta varausmaksun, jota ei palauteta mahdollisessa kaupanpurkutilanteessa.

TILATUN PUVUN NOUTOSOVITUS

Ilmoitamme sinulle välittömästi, kun puku on saapunut meille ja varaamme sinulle ajan noutosovitukseen. Noutosovituksessa katsomme puvun istuvuuden sekä hihan ja lahkeiden mitat ja tarkastamme, tarvitseeko pukuun tehdä vielä jotain muutoksia. Kaikki tässä vaiheessa tehtävät muutokset kuuluvat puvun hintaan ja niistä ei veloiteta erikseen.

Opastamme sinua myös puvun huollossa ja ylläpidossa, jotta puku säilyisi käyttökelpoisena pidempään.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan ja opastamaan kaikissa puvun hankintaan liittyvissä asioissa.

Näin voit edetä mittatilauspuvun kanssa:

1) Valitse kangas myyjän kanssa Omassa kangasvalikoimassamme on n. 60 vaihtoehdon valikoima, joka sisältää peruskankaiden lisäksi villakankaita laadukkailta Italialaisilta kangasvalmistajilta, mm.: Reda, Angelico, Marzotto, Vitale Barberis Canonico, Zignone... Lisäksi tarjolla on erittäin laaja valikoima Loro Pianan villakankaita.

2) Valitse malli Pidätkö perinteisestä istuvuudesta vai halutako slimmin puvun? Myyjä auttaa löytämään juuri sinulle sopivan mallin olitpa pitkä, lyhyt, vatsakas tai hoikka - kaikki onnistuu! Runkojen sisällä on vielä useita mallivaihtoehtoja mm. pystykuosikauluksella, paikkataskuilla, tai puolivuorillisena. Housut voit valita esim. upslaakilla tai ilman.

3) Myyjä neuloittaa puvun ja ottaa ylös kaikki tarpeelliset muutospisteet, jotta kaavasta saadaan täydellisesti sopiva. Pukuun tehdään niin paljon muutoksia, kun on tarpeellista. Muutosten määrä ei vaikuta puvun hintaan. Muutospisteet jäävät Turon järjestelmään.

4) Yksityiskohtien valitseminen. Valitse mieleisesi napit ja vuorikangas. Myyjä auttaa ja antaa suosituksensa.

5) Viiden viikon kuluttua puku on valmis Ilmoitamme sinulle kun valmis puku saapuu myymälään. Puku sovitetaan vielä kertaalleen, ja tarkistetaan kaiken olevan kunnossa.

Voit tulla tutustumaan mittatilauspukuvalikoimaamme myymälään tai varata sovitusajan ajanvarauskalenteristamme.


Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Mittapukuhinnasto

Hinnastokuvituskuva