Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Muita tilaisuuksia

Promootio: Tarkat pukeutumisohjeet, jotka vaihtelevat tiedekunnasta, promootiopaikasta yms. riippuen. Yleensä käytetään frakkia, joka on asustettu päivällä mustalla liivillä ja mattakengillä, kun illalla käytetään valkoista liiviä ja lakeerikenkiä. Promootiossa käytetään valkoisia käsineitä. Pukeutumisohjeiden pikkutarkka noudattaminen suotavaa.

Väitöstilaisuus / karonkka: Päivällä väittelijällä, vastaväittelijällä ja mahd. kustoksella frakki mustilla liiveillä ja matta- tai lakerikengät. Muilla tilaisuuteen sopiva juhlava vaatetus, jos kutsussa ei muuta mainittu. Karonkassa illalla frakki (jos kutsussa) tai tumma puku. Frakin kanssa valkoiset liivit ja lakerikengät.

Vuosijuhlat: Frakki tai tumma puku.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa: Frakki tai tumma puku. Huomioi, että tumman puvun kanssa linnan juhlissa on etiketin mukaan aiheellista käyttää solmiota, ei rusettia.

Gaalatilaisuudet: smokki tai tumma puku

Miesten juhlapukeutuminen määräytyy yleensä kutsussa esitettävän pukukoodin mukaan. Jos pukukoodia tai muuta ohjeistusta ei ole niin varminta on pukeutua tummaan pukuun.