Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo


Hyvät asiakkaamme!

Olemme päättäneet vallitsevista olosuhteista johtuen laittaa liikkeemme kiinni 23.3 - 26.4.2020 väliseksi ajaksi.

Jatkamme 27.4.2020 seuraavilla aukioloajoilla: ma - pe 10.00 - 17.00 jatkuen elokuun loppuun saakka, lauantaisin olemme suljettu. Päivitämme tilanteen muuttuessa uudet tiedot nettisivuillemme www.frakkipalvelunam.fi

Meille ei ole tullut tietoomme yhtään henkilökuntaamme tai asiakkaisiimme liittyvää koronavirustapausta, mutta teemme tämän toimenpiteen, jotta voimme omalta osaltamme sekä estää koronaviruksen leviämistä että taata hyvän asiakaspalvelumme toimivuuden tämän ajanjakson jälkeen.

Olemme ottaneet jo aiemmin asiakaspalvelussamme käyttöömme selkeät ohjeistukset liittyen mm. käsihygieniaan, pintojen desinfiointiin ja pitämällä etäisyyttä asiakkaisiimme ja tulemme jatkamaan näin myös tauon jälkeen.

Priorisoimme myös vuokravaatteidemme siisteydestä ja hygieniasta huolehtimisen, joten jos epäilemme että perushuoltomme ei riitä tuotteiden riittävään hygieniatasoon, laittamme palautuneet tuotteet otsonointiin hygiokaappiin.Tämän pitäisi taata turvallisen lopputuloksen myös asiakkidemme näkökannalta.

Toivotamme teille turvallista elo näissä poikkeusolosuhteissa ja näemme taas huhtikuun lopulla!

Frakkipalvelu Nam

Ps. päivitämme tarpeen tullen kaikki mahdolliset muutokset välittömästi nettisivullemme www.frakkipalvelunam.fi