Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Mikäli harkitset puvun ostamista niin meidän kauttamme saat tyylikkään ja ajattoman Turon Red Label slim-fit puvun tai klassisemman modern- fit mitoituksella olevan puvun. Myyntipuvut ovat tilaustuotteita. Vuokraamalla asusteet saat täydennettyä juhlapukeutumiseen liittyvät puutteet. Näin saat elämäsi juhliin yksilöllisen ja juuri sinulle sopivan pukukokonaisuuden.

Puvun ostajille tarjoamme asusteet -15% vuokrahinnasta. Vuokrattavia asusteita ovat kengät, paita, pukuliivi, kaula-asusteet, kalvosinnapit, henkselit, hihanlyhentimet, taskuliina, kävelykeppi ja silinterihattu. Me vuokraamme myös yksittäisiä asusteita, joten voit vuokrata vain haluamasi asusteen/asusteet.

Meidän laajasta vuokravalikoimastamme saat tyylikkäät ja juhlavat asusteet. Valikoimastamme löydät juhlavia pukuliivejä- sekä kaula-asusteita useissa väreissä ja kuoseissa. Kaula-asusteita ovat rusetti, solmio ja plastron.

Kenkävalikoimastamme löytyy tyylikkäät mustat lakeeri- tai mattanahkaiset kengät. Paitamme ovat body cut- ja classic fit-mitoituksella. Kaikki paitamme ovat valkoisia.

Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat ja opastavat sinua löytämään sinulle ja juhlaasi sopivat asusteet.

Ota yhteyttä myymäläämme tai varaa aika sovituskalenteristamme ja tule käymään Vuoden Sulhaspalvelu 2018 liikkeeseemme Mannerheimintielle.

Tervetuloa hyvän palvelun myymälään!