Toimitusehdot

Ilmainen lähetys yli 80€:n tilauksille!

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joihin on tehty muutoksia (korjausompeluja) eikä muita yksilöllisiä tuotteita. Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Frakkipalvelu Namin asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Frakkipalvelu Nam pidättää oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla 'Muuta'-kohdassa.

Veloitamme kaikista lähetetyistä ja asiakkaasta johtuvista syistä noutamatta jätetyistä ja takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen ole pikimmiten yhteydessä verkkokauppaan sähköpostitse tai puhelimitse, että tilausta ei ehditä postittamaan sinulle. Jos haluat peruuttaa tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, tulee sinun noutaa lähetys postista ja palauttaa se meille takaisin Postin asiakaspalautuksena.Tuotteen palautusoikeus ja palautusohjeKaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen palautus ja/tai vaihto on asiakkaan maksettava itse. Palautus tulee hoitaa postin kautta, ja sen maksu määräytyy paketin painon, koon ja postin hintojen mukaan. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin uusi, käyttämätön, pesemätön, puhdas ja kaikin puolin muuttumaton. Tuotelappujen tulee olla tuotteessa kiinni. Tarkistamme palautuneen tuotteen kunnon ennen maksun palauttamista. Hyvitykset suoritetaan tuotteen kuntoa vastaavasti. Maksu palautetaan aina sille maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. Vaihtaessasi tuotteen, voit valita toisen koon tai värin, mikäli tilauksen loppusumma pysyy samana tai jää alkuperäistä ostosta pienemmäksi, ja kokoja ja värejä on edelleen saatavilla Frakkipavelu Namin verkkokaupassa.

Täytä tilauksesi mukana tullut palautuslomake, pakkaa se ja palautettavat tuotteet huolellisesti, vie Postin toimipisteeseen ja täytä lähetykseen Frakkipalvelu Namin osoitekortti. Muistathan kirjoittaa osoitteen ja lähettäjätiedot huolellisesti, helposti luettavalla käsialalla.

Kirjoita palautuksen osoitteeksi:Frakkipalvelu Nam

Mannerheimintie 43 B

00250 Helsinki

SÄILYTÄ PALAUTUKSEN VASTAKUITTI ITSELLÄSI!