Tuotteiden varaus ensimmäistä kertaa


Varmistaaksenne että saatte hyvin istuvan ja oikein mitoitetun puvun kannattaa ensisijaisesti tulla sovittamaan pukua paikan päälle. Alla olevia kaavakkeita käyttämällä tulee hyvin helposti myös mittavirheitä. Jos teette varauksen kaavakkeita käyttämällä niin pukua olisi hyvä sovittaa viimeistään noutovaiheessa, tällöin on mahdollista tehdä tarvittavat korjaukset tai vaihtaa epäsopivat tuotteet, tähän kannattaa varata reilusti aikaa. Emme voi taata että esim. kiire-ja sesonkiaikoina, joita ovat mm. vanhojen tanssit, itsenäisyyspäivä ja kesän hääsesonki, kaikkia kokoja haluamistanne tuotteista olisi saatavilla. Jos teemme puvun lähetettyjen mittojen perusteella niin että asiakkaalla ei ole mahdollisuutta sovittaa niitä noutovaiheessa, Frakkipalvelu Nam ei ole korvausvelvollinen mahdollisista koko- ja mittavirheistä.Kaavakkeiden täyttöohjeita

Mitat kannattaa ottaa kahden eri henkilön toimesta - jos mahdollista - ja verrata saatuja mittoja toisiinsa. Mitat kannattaa ottaa erittäin huolellisesti, koska esim. väärin mitatun rinnan ympäryksen vuoksi varaamme väärän kokoisen takin. Tärkeimmät mitat ovat rinnan ja vyötärön ympärys, paidan kauluskoko ja kengän numero. Ilman niitä puvun kokoa ei ole mahdollista päätellä.

Hihan ja lahkeen pituutta mitattaessa mitattavan on seistävä tasapainoisesti ja katsottava suoraan eteenpäin. Hihan pituutta mitattaessa käsien on roikuttava vapaina ja mitta otetaan olkapäästä ranteeseen. Lahkeen mitta otetaan housunlahkeen sisäsauman puolelta haarasta nilkan kohtaan.

Jos täytätte suppean kaavakkeen, kirjoittakaa "Muuta"-sarakkeeseen kaikki "normaalista" tilauksesta poikkeavat tai poikkeavalta vaikuttavat mitat ja muut seikat sekä pukupakettiin normaalisti kuulumattomat lisätuotetarpeet. Jos näitä kohtia on useita, suosittelemme laajan mittakaavakkeen täyttämistä.

Suppea mittakaavake
Laaja mittakaavake