Osto vai vuokraus

Jos puvulle ei ole paljon käyttöä, sen vuokraaminen on yleensä järkevämpää ja edullisempaa kuin ostaminen. Jos ostaa puvun, mittojen muuttuessa voi käydä niin, että tarvitseekin myöhemmin eri kokoisen puvun. Vuokrapuvun etuihin kuuluu, että me hoidamme pesut, huollot ja korjaukset. Puvun voi varata helposti ja nopeasti vaikka puhelimitse, kun se on kertaalleen sovitettu. Mitat löytyvät tietokannastamme ja niiden muuttuessa riittää, kun sovitamme osan tuotteista uudelleen ja päivitämme kokotiedot tietojärjestelmäämme.

Käytetyn puvun osto


Uusi puku

Myyntipukumme ovat laadukkaita Turon malliston pukuja. Tilaamme tuotteet asiakaskohtaisesti valmistajalta, toimitusaika varastossa oleville on n. 1-3 päivää. Teemme halutessanne mahdolliset korjaukset tuotteisiin, korjauksista veloitamme korjaushinnaston mukaisesti. Jos jotain tuotetta ei kuitenkaan löydy heti varastosta, saatte tarvittaessa puuttuvat tuotteet ilmaiseksi vuokralle, kunnes ostotuotteet ovat saapuneet. Varauduttehan maksamaan osan tilattavan puvun hinnasta (100 euroa) jo tilauksen tekemisen yhteydessä.

Ostotuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Palautusoikeus ei koske ostotuotteita, joihin asiakas on kaupanteon yhteydessä ostanut korjauksia tai muita mittamuutoksia lisäpalveluna.