Saketti

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon saketin omaksesi. Etiketin mukaan sakettia voidaan käyttää hää- tai päiväjuhla-asuna ennen kello kuutta. Sen käyttö on kuitenkin yleistynyt myös hääasuna iltatilaisuuksissa.

Sakettipakettiimme kuuluu kaikki saketin kanssa käytettävät asusteet. Sakettitakki on musta tai harmaa. Perinteisesti sakettia käytetään mustaharmaaraidallisten housujen kanssa. Siihen voi kuitenkin yhdistää myös takin väriset housut. Yleensä saketin kanssa asusteina käytetään liiviä ja plastronia. Saketin kanssa käytetään smokkipaitaa ja mustia juhlakenkiä. Sakettipaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi. Nam Premium- mallistoomme on tulossa kevääksi 2017 hopean harmaa kiiltäväkankainen saketti slim fit-housuilla.

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu saketteja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 70D asti.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot. Saketin pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Jos sopivaa kokoa ei löydy myyntivarastostamme, voimme tilata Turolta oikean kokoisen saketin jopa 3 arkipäivässä. Toisinaan valmistajalta on koot vähissä, joten ostoon kannattaa varata aikaa vähintään kuukausi. Tarkistathan saatavuuden vielä myymälästämme. Myyntipuvuissa veloitamme erikseen tarvittavat mittamuutokset. Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme. Tilauksesta voimme teettää sinulle omilla mitoilla valmistetun saketin. Mittatilaukset teemme yhteistyössä Turon kanssa, joka valmistaa suurimman osan saketeistamme.