Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Saketti

Saketti on pääasiassa häissä käytettävä juhlava puku. Takissa on hännykset ja se on väriltään musta, harmaata sakettitakkia käytetään harvemmin. Perinteiset sakettihousut ovat harmaaraidalliset, mutta saketin kanssa voi käyttää myös mustia housuja. Etiketin mukaan saketti on päiväpuku, mutta sakettia voi käyttää myös iltaan asti jatkuvissa päivähäissä. Saketin asusteina käytetään pukuliiviä ja plastronia tai solmiota. Kengät ovat mattanahkaiset.

Vuokravalikoimamme mustat saketit ovat modern-fit mitoituksella. Nam Premium malliston kokoharmaa ja tummansininen saketti on slim-fit mitoitusta. Housuja on raidallisina ja mustina. Meidän mallistosta löydät tyylikkään ja hyvin istuvan saketin tärkeään päivääsi. Laajasta asustevalikomastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja joilla teet asustasi persoonallisen ja juhlavan.
Vuokrapakettimme sis. takki, housut, paita, pukuliivi, plastron/solmio, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset.

Saketin kanssa käytettäviä asusteita on myös myyntituotteina. Myyntituotteet tilataan asiakaskohtaisesti ja tuotteiden saatavuus tarkistetaan aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme, jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa.