Saketti


Saketti ei ole miesten juhlapukuna yhtä tiukasti säädelty kuin frakki. Saketti on päiväjuhlapuku, jonka takki on kaarevaliepeinen takaa pitkä. Saketin kanssa käytetään perinteisesti mustia-harmaajuovaisia housuja. Saketin kanssa voi käyttää myös muita juhlavia housuja.

Nykyisin saketissa käytetään muitakin värejä esim. harmaata, tummansinisiä tai keskisisinisiä sävyjä.

Sakettia on perinteisesti pidetty päiväjuhlissa ennen kello kahdeksaatoista. Nykyisin asua käytetään eniten myös iltaan jatkuvissa häissä. Saketin asusteina käytetään pukuliiviä ja plastronia tai solmiota. Kengät ovat mattanahkaiset. Saketin asusteita voi valita ja yhdistellä eri sävyisinä sakettiin.

Vuokravalikoimamme mustat saketit ovat modern-fit mitoituksella. Meiltä löytyy myös kokoharmaa ja tummansininen saketti jotka ovat hoikempaa slim-fit mitoitusta. Housuja on raidallisina ja mustina. Meidän mallistosta löydät tyylikkään ja hyvin istuvan saketin tärkeään päivääsi. Laajasta asustevalikomastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja joilla teet asustasi persoonallisen ja juhlavan. 

Vuokrapakettimme sis. takki, housut, paita, pukuliivi, plastron/solmio, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset. 

Saketin kanssa käytettäviä asusteita on myös myyntituotteina. Myyntituotteet tilataan asiakaskohtaisesti ja tuotteiden saatavuus tarkistetaan aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme, jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa.

Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Hinnasto
saketti, plastron, solmio, liivi, juhlapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM, saketti, plastron, solmio, liivi, juhlapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM, saketti, plastron, solmio, liivi, juhlapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM