Smokki

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon smokin omaksesi. Smokkipakettiimme kuuluu kaikki smokin kanssa käytettävät asusteet. Perinteisesti smokkia käytetään smokkivyön eli cummerbund kanssa, jonka lisäksi asusteina on solmuke ja taskuliina. Etiketin mukaan smokkiin kuuluu musta solmuke. Asusteet voivat kuitenkin olla myös värikkäitä, jolloin kaikkien asusteiden (smokkivyö, solmuke ja taskuliina) tulee olla samanvärisiä. Smokin voi asustaa myös liivillä ja solmukkeella tai plastronilla. Smokin kanssa käytetään smokkipaitaa ja yleensä lakeerikenkiä. Smokkipaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi.

Smokki on iltapuku, jota käytetään esimerkiksi kello kuuden jälkeen päivällisillä, illallisilla, teatteri- ja ooppera-ensi-illoissa sekä tilaisuuksissa, joissa se on pukukoodi. Smokkitakki on yleensä musta tai yönsininen. (Lähde Turo)

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu smokkeja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 70D asti.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot. Smokin pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Jos sopivaa kokoa ei löydy myyntivarastostamme, voimme tilata Turolta oikean kokoisen smokin jopa 3 arkipäivässä. Toisinaan valmistajalta on koot vähissä, joten ostoon kannattaa varata aikaa vähintään kuukausi. Tarkistathan saatavuuden vielä myymälästämme. Myyntipuvuissa veloitamme erikseen tarvittavat mittamuutokset. Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme. Tilauksesta voimme teettää sinulle omilla mitoilla valmistetun smokin. Mittatilaukset teemme yhteistyössä Turon kanssa, joka valmistaa suurimman osan smokeistamme. Nam Premium mallistosta löytyy myös vuokrattavaa sekä myynnissä olevaa ruotsalaisen Cavalier-malliston villakankaista tummansinistä slim fit-smokkia.