Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Smokki

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon smokin omaksesi. Smokkipakettiimme kuuluu takki, housut, paita ja asusteet, kengät eivät sisälly pakettiin. Perinteisesti smokkia käytetään smokkivyön eli cummerbund kanssa, jonka lisäksi asusteina on rusetti ja taskuliina. Etiketin mukaan smokkiin kuuluu musta rusetti. Asusteet voivat kuitenkin olla myös värikkäitä, jolloin kaikkien asusteiden (smokkivyö, rusetti ja taskuliina) tulee olla samanvärisiä. Smokin voi asustaa myös liivillä ja rusetilla tai plastronilla. Smokin kanssa käytetään smokkipaitaa ja yleensä lakeerikenkiä. Smokkipaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi.

Smokki on iltapuku, jota käytetään esimerkiksi kello kuuden jälkeen päivällisillä, illallisilla, teatteri- ja ooppera-ensi-illoissa sekä tilaisuuksissa, joissa se on pukukoodi. Smokkitakki on yleensä musta tai yönsininen. (Lähde Turo)

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu smokkeja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 70D asti.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot. Smokin pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Tilaamme tuotteet asiakaskohtaisesti valmistajalta, toimitusaika on 1-3 päivää. Varmistamme ennen tilaamista tuotteiden saatavuuden valmistajalta. Teemme halutessanne tuotteisiin tarvittavat mittamuutokset, mittamuutoksista veloitamme erikseen. Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme.