Smokki

Smokkia käytetään pääasiassa iltajuhlissa. Perinteinen smokki on väriltään musta, mutta tummansinset smokit ovat yleistyneet käytössä. Klassinen smokkitakki on yksirivinen, 2-rivisiä käytetään hyvin harvoin. Smokkihousujen lahkeissa on ulkosivuilla satiininauhat. Perinteinen smokki asustetaan mustalla smokkivyöllä ja rusetilla, taskuliina on tällöin valkoinen. Kenkinä käytetään kiiltäviä lakerikenkiä. Smokin asusteissa voi käyttää muitakin värejä. Smokkivyön, rusetin ja taskuliinan värivalinnassa pitäisi ottaa huomioon juhlan ja tilaisuuden luonne. Smokki mielletään asuksi jota käytetään lähinnä iltajuhlissa, mutta smokin käyttö on yleistynyt ja smokki on kasvattanut suosiotaan hääasuna myös päiväkäytössä. Hääkäytössä smokkiin voi yhdistää pukuliivin ja rusetin/plastronin jolloin asusta saa juhlavamman. Jos kutsussa on pukukoodina smokki niin olisi suositeltavaa noudattaa sitä.

Kattavasta vuokravalikoimastamme löydät tyylikkään ja hyvin istuvan puvun juhliisi. Valikomastamme löytyy mustia smokkeja classc-fit sekä modern-fit mitoituksella. Tummansiniset Nam Premium smokkimme ovat slim-fit mitoitusta. Laajasta asustevalikoimastamme löydät juhlaasi ja tyyliisi sopivat asusteet.

Vuokrapaketti sis. takki, housut, paita, smokkivyö/pukuliivi, rusetti/plastron, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset.

Myyntismokkimme ovat Turon modern-fit mitoituksella olevaa 100% villakangasta. Myyntipukumme ovat asiakaskohtaisesti tilattavia ja varmistamme tuotteiden saatavuuden aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme, jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa. Teemme halutessanne tarvittavat mittamuutokset pukuusi, korjauskuluista veloitamme korjaushinnaston mukaisesti.

Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Hinnasto