Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Vuokra- ja vakuutussopimus

Alla on vuokra- ja vakuutussopimus sanatarkasti. Sopimukset allekirjoitetaan, kun tuotteet varataan sovituksen jälkeen. Vakuutus ei kata tuotteen/tuotteiden katoamista. Vakuutus ei korvaa kauluksiin vieheellä/kunniamerkeillä tehtyjä neulanreikiä. Jos käy selkeästi ilmi että asiakas on silkalla piittaamattomuudella tai tarkoituksellisuudella tuhonnut vuokraamansa tuotteen, niin vakuutus ei kata tälläisiä vahinkoja.


Vuokrasopimus

"Haen varaamani tuotteet yo. päivämääränä ja palautan viimeistään yo. varauksen päättymispäivänä. Veloitamme 30€ peruutusmaksun jos varaus perutaan alle 7 vrk ennen noutopäivää. Maksettuja varausmaksuja emme palauta. Luen pukeutumisohjeet ennen pukeutumista. Sovitan tuotteita viimeistään 12h ennen tilaisuutta ja ilmoitan mahdollisista virheistä heti. Olen velvollinen korvaamaan vaatteille aiheuttamani vahingot (ei koske normaalia likaantumista). Palautettujen tuotteiden on oltava vuokrakelpoisia."


Vakuutussopimus (voimassa vain, jos tuotteet vakuutettu)

"Asiakkaan omavastuuosuus on 0€. Vakuutus ei korvaa hävinneitä tuotteita eikä neulalla tehtyjä reikiä. Jos asiakas on silkalla piittaamattomuudella tai tarkoituksellisuudella tuhonnut vuokraamansa tuotteet, niin vakuutus ei kata tälläisiä vahinkoja. Olen lukenut yo. sopimusehdot ja sitoudun noudattamaan niitä."

Ostot: Tilaus on sitova. Noutamatta jääneistä puvuista veloitamme 100€ peruutusmaksun.