Puvut

Tumma puku on yleisimmin käytetty miesten pukutyyppi. Malli on yleensä yksirivinen, joskin 2-rivisiä mallejakin löytyy. Tummaa pukua käytetään juhlapukeutumisen lisäksi myös arkikäytössä, mm. työasuna. Määritelmä tumma puku ei aina tarkoita vain perinteistä mustaa pukua vaan värivaihtoehtoja löytyy useita. Pukuja on myös kuosillisina, yleisin on liituraitakuosi. Puvun väri kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Hautajaisissa käytetään mustaa tai hyvin tummaa harmaata/tummansinistä pukua. Mustan lisäksi sinisen ja harmaan eri sävyt sopivat hyvin businesspukeutumiseen. Juhlapukeutumiseen puvun väri kannattaa valita tilaisuuden ja juhlan mukaisesti.

Vuokravalikoimastamme löytyy tummia pukuja useilla eri mitoituksilla. Mustaa pukua on classic-fit sekä modern-fit-mitoituksella. Nam Premium mallistosta löytyy mustia, tummansinisiä, keskisinisiä, keskiharmaita sekä vaaleanharmaita slim-fit pukuja. Osaavan henkilökuntamme avustuksella löydät laajasta valikoimastamme oikeankokoisen ja hyvin istuvan puvun.
Vuokrapakettimme sis. takki, housut, paita,pukuliivi, solmio/rusetti/plastron, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset.

Myyntipukumme ovat Turon laadukkaita ja tyylikkäitä pukuja. Myyntipuvut ovat asiakaskohtaisesti tilattavia ja varmistamme tuotteiden saatavuuden aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa. Teemme halutessanne tarvittavat mittamuutokset pukuusi, korjauskuluista veloitamme korjaushinnastomme mukaisesti.

Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Hinnasto