Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

Tumma puku

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon puvun omaksesi. Pukupakettiimme kuuluu takki, housut, paita ja asusteet, kengät eivä sisälly hintaan. Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia solmioita, solmukkeita, plastroneita ja liivejä. Asusteita voi vuokrata tai ostaa myyntivalikoimastamme. Pukupaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi.

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu tummia pukuja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 70C asti. Nam Premium mallistosta löydät vuokrattavat ja myytävät slim fit-puvut.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot. Puvun pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Tilaamme tuotteet asiakaskohtaisesti valmistajalta, toimitusaika on 1-3 päivää. Varmistamme saatavuuden ennen tilauksen tekoa. Teemme halutessanne tarvittavat korjaukset, korjauskulut veloitamme erikseen.

Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme.

Tumma puku sopii kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Pukukoodi "tumma puku" tarkoittaa tummansinistä, tummanharmaata tai mustaa pukua. Kangas voi olla hillityn raidallinen, tosin ei liituraitaa. Tumma puku voi korvata frakin. Silloin sen seuraksi puetaan valkoinen paita, mahdollisesti kalvosinnapit ja maltillinen solmio, ehkä jopa taskuliina. (Lähde Turo)