Tumma puku

Meiltä pystyt joko vuokraamaan tai ostamaan laadukkaan Turon puvun omaksesi. Pukupakettiimme kuuluu kaikki puvun kanssa käytettävät asusteet. Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia solmioita, solmukkeita, plastroneita ja liivejä. Nahkakenkiä löytyy kotimaisilta Topman ja Umberto merkeiltä. Asusteita voi vuokrata tai ostaa myyntivalikoimastamme. Pukupaketin hintaan kuuluu lahkeiden ja hihojen mitoittaminen oikean pituiseksi.

Laajasta kokovalikoimastamme löydämme sinulle helposti oikean mallin ja mitoituksen. Valikoimiimme kuuluu tummia pukuja pienimmistä lasten mitoituksista, koot: 80-150cm ja aikuisten pienimmästä koosta 42B kokoon 74D asti. Nam Premium mallistosta löydät vuokrattavat ja myytävät slim fit-puvut.

Myyntivalikoimamme kattaa kaikki aikuisten koot. Puvun pystyt ostamaan helpoiten suoraan myymälästämme, jolloin voit sovittaa sopivan koon vuokravarastostamme. Jos sopivaa kokoa ei löydy myyntivarastostamme, voimme tilata Turolta oikean kokoisen puvun jopa 3 arkipäivässä. Toisinaan valmistajalta on koot vähissä, joten ostoon kannattaa varata aikaa vähintään kuukausi. Tarkistathan saatavuuden vielä myymälästämme. Myyntipuvuissa veloitamme erikseen tarvittavat mittamuutokset.

Asusteita pystyt ostamaan joko suoraan myymälästämme tai verkkokaupastamme. Tilauksesta voimme teettää sinulle omilla mitoilla valmistetun puvun. Ostopukuun voi valita kankaan Turon sesongin kangasvalikoimasta. Mittatilaukset teemme yhteistyössä Turon kanssa, joka valmistaa suurimman osan puvuistamme.

Tumma puku sopii kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Pukukoodi "tumma puku" tarkoittaa tummansinistä, tummanharmaata tai mustaa pukua. Kangas voi olla hillityn raidallinen, tosin ei liituraitaa. Tumma puku voi korvata frakin. Silloin sen seuraksi puetaan valkoinen paita, mahdollisesti kalvosinnapit ja maltillinen solmio, ehkä jopa taskuliina. (Lähde Turo)