30 vuotta juhlapukujen vuokrausta


by Jarmo, 22.9.2023

Frakkipalvelu NAM on perustettu 1993. Olemme siis jo kolmenkymmenen vuoden ajan palvelleet asiakkaita juhlapukeutumisessa Helsingin Töölössä. Olemme panostaneet palveluumme ja siihen, että näytät hyvältä, juhlavalta ja etiketin mukaan oikein pukeutuneelta juhlatilaisuudessasi. Asiakaskuntamme on jo pitkään ollut eri ikäisiä miehiä, jotka ovat hakeneet meiltä vuokrapukuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin, opiskelijajuhlista erilaisiin akateemisiin ja valtiollisiin juhliin. Merkittävä määrä asiakaskunnastamme on myös häihin ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin juhlapukeutumista vuokraavia ja ostavia asiakkaita. Ohittaessamme kolmenkymmenen vuoden virstanpylvään, uskomme jatkavamme edelleen juhliesi pukijana. Panostamme laatuun ja hyvään palveluun, jota on palkittukin vuosien varrella. Henkilökuntamme on kokenutta ja asiantuntevaa antaessaan sinulle neuvoja pukeutumiseen ja pukiessaan sinua juhlavasti.

Frakkipalvelu NAM kiittää asiakkaitaan ja henkilökuntaansa ja muita yhteistyökumppaneitaan kuluneesta kolmestakymmenestä vuodesta. Jatkamme kehittyen eteenpäin.

Vanhojen tanssien sovitukset alkaneet

Olemme aloittaneet vanhojen tanssien sovitukset. Varaathan hyvissä ajoin sovitusajan, jotta ehdit saamaan juhlapuvun tansseihin. Juhlapukuja vuokrataan paljon ja ne loppuvat usein kesken. Voit varata sovitus ajan tästä Sovitusajan varaus -linkistä

 

SYKSYTARJOUKSIA


Syksy saapuu ja monenlaiset tilaisuudet lähestyvät. Nyt on aika päivittää vaatekaappia valmiiksi. Voit myös tutustua ennalta vuokrapukuvalikoimaamme.


Ostopukupaketit -20%

Tarjoamme syksyyn ostopukupaketista -20% alennuksen. Ostopuvut ovat laadukkaita TURO:n villakangaspukuja. Kankaana on italialainen villakangas. Pukusettiin kuuluvat: Frakki- ja smokkipaketti, sis. takki, housut, paita, frakkiliivi/smokkivyö, rusetti, sekä taskuliina. Pukupaketti sisältää 2-osaisen puvun (takki+housut) tai 3-osaisen puvun (takki+housut+liivi). Mahdolliset korjauskulut veloitetaan hinnaston mukaan.

Mittatilauspukupaketit -20%

Tarjoamme sinulle Turon mittatilauspukuja. Pukujen kankaat tulevat laadukkailta Italialaisilta kangasvalmistajilta, mm: Angelico, Canonico Marzotto, Loro Piana, Reda, Vitale Barberis, Zignone. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina opastamaan ja auttamaan sinua kaikissa ostopuvun ja mittatilauspuvun hankintaan liittyvissä asioissa.

Tarjoukset voimassa 31.10.2023 asti.

Vuokrapukupaketit

Mikäli sinulla on satunnaisempaa käyttöä juhlapuvulle, voit vuokrata juhlapuvun laajasta valikoimastamme. Autamme sinua valitsemaan tilaisuuteesi sopivan juhlapuvun. Sovitamme, huollamme ja korjaamme puvun sinulle sopivaksi. Meillä on tarjolla useita vuokrapukupaketteja. Voit myös vuokrata meiltä yksittäisiä puvun osia tai asusteita.


Korjaus-, pesu- ja huoltopalvelut

Meillä voit korjauttaa pesettää ja huollattaa oman pukusi. Käytämme puvun pesussa ekologista alkoholipohjaista pesumenetelmää, jossa jäljelle jääneet kuona-aineet hävitetään lopulta biologisesti.

Hygio-otsonointikaappi tekee desinfioinnista helppoa, nopeaa ja tehokasta. Hygion avulla voi desinfioida tekstiilit ja kengät. Se poistaa epämiellyttävän hajun sekä tauteja aiheuttavat mikrobit. Puhdistuksen jälkeen vaatteet ovat heti käyttövalmiita.

Tuothan vaatteesi puhtaana korjattavaksi. Voimme myös pestä vaatteesi.

Housujen vyötärön muokkaus 29€, housunlahkeiden lyhennys tai pidennys 35€, takin hihojen lyhennys tai pidennys 45€, muut korjaustyöt tuntiveloituksella 49€/h.

Frakin, saketin tai smokin pesu 42€, puvun pesu 39€, frakki, smokki tai sakettitakin pesu 25€, frakki- smokki tai puvun housujen pesu 17€, paidan pesu ja silitys 7€, paidan pesu (ei silitys) 5€, Paidan pesu ja silitys (nopea toimitus seur.pv.) 20€, hygiointi 30 min. 25€, hygiointi 60 min. 35€.


Frakkipalvelu NAM Love me do -häätapahtumassa kaapelitehtaalla 30.9. klo 10-18

Tule tutustumaan palveluihimme Kaapelitehtaan häätapatumaan. Olemme siellä osastolla 71.

Kerromme sinulle juhlapukujen vuokrauksesta, osto- ja mittatilauspuvuista. Lisäksi arvomme palkinnon arvontaan osallistuvien kesken. Love me do -häätapahtuma 30.9. klo 10-18 kaapelitehdas  Merikaapelihalli Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki,  https://www.lovemedo.fi/messuinfo/


Myymälämme sijaitsee Helsingissä Mannerheimintie 43 B, Töölössä Mannerheimintien ja Nordenskiöldin kadun kulmassa. Olemme avoinna ark. 9-18 ja la 9-15. Sunnuntaisin olemme suljettu. Voit myös puhelimitse tiedustella palveluistamme ja tuotteistamme: 09 2411631.

Meidän nettisivut löydät: https://frakkipalvelunam.fi , Mittatilauspukuihimme voit tutustua: https://frakkipalvelunam.fi/mittatilauspuvut


Ystävällisin terveisin,
Frakkipalvelu NAM