Elämässä eteen tulee erilaisia merkityksellisiä hetkiä, jotka vaativat panostamista pukeutumiseen. Tilaisuudet, tapaamiset, esiintymiset eivät välttämättä edellytä juhlapukeutumista. Kuitenkin asiallisella ja siistillä yleispukeutumisella luot tilaistuuteen kuin tilaisuuteen hyvän kuvan itsestäsi.

Tilaisuuden, tapaamisen tai esiintymisen luonne määrittää pukeutumisen. Konferenssi, bisnestapaaminen tai työhaastattelu edellyttävät siistiä yleispukeutumista. Meillä on hyvä valikoima eri tilaisuuksiin sopivia pukuja. Meiltä voit vuokrata, ostaa tai tilata mittatilauksena puvun. Valikoimissamme on mustia, tummansinisiä, harmaita, beigen sävyisiä pukuja. Sopivilla asusteilla teet itsellesi asukokonaisuuden, joka käy moniin merkityksellisiin hetkiin.

Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan. Sovitamme, korjaamme ja huollamme puvun käyttöösi ja autamme sinua valitsemaan siihen sopivat asusteet.


Meiltä löydät:

Beige tai harmaa puku (sis.asusteet)  199€ +kengät 25€

Tummapuku (musta, tummansininen) (sis.asusteet) 129€ +kengät 25€


Voit myös ostaa tai vuokrata arki- ja juhlapukuja lahjaksi. Internet-sivuilla on myynnissä lahjakortteja sähköisenä tai paperisena, jonka voit joko noutaa myymälästä, tai lähetämme sen.

Lahjakortit löydät osoitteesta: https://frakkipalvelunam.fi/c2211/lahjakortit 

Arki- tai juhlapuvun vuokraukseen tai ostoon voit ensin varata meiltä sovitusajan sovituskalenteristamme:  https://frakkipalvelunam.fi/calendar.php Varaathan ajan hyvissä ajoin ennen juhlatilaisuuttasi

Sovitusajan varaus

Mittapuvut

Mittapukuhinnasto

Hinnasto

frakki, smokki, saketti, plastron, solmio, liivi, juhlapuku, tummapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM, saketti, plastron, solmio, liivi, frakkiliivi, juhlapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM, saketti, plastron, solmio, liivi, juhlapuku, puku, miehen puku, vuokrapuku, puvun vuokraus, pukuvuokraamo, häät, päiväjuhla, Frakkipalvelu NAM