Frakkipalvelu NAM
Hyvän palvelun pukuvuokraamo

NAM Premium

Nam Premium-mallistostamme löydät ajattoman tyylikkäät ja trendikkäät slim-fit puvut elämäsi tärkeimpiin juhliin. Kattavasta valikoimasta löytyy kotimaisen Turon laadukkaat puvut, perinteisen mustan lisäksi saatavilla on suosittuja sinisen eri sävyjä. Karjalan puvun himmeäkiiltoiset puvut tuovat pukeutumiseen jotain uutta. Ruotsalaisen Cavalieren malliston puvut täydentävät valikoimamme.

Nam Premium mallistosta löydät sopivan puvun niin juhlaan kuin arkeen. Laajasta asustevalikoimastamme löydät upeat pukuliivit, smokkivyöt, solmiot, rusetit ja plastronit. Tyylikkäät asusteet tekevät perinteisestä puvusta halutessasi joko rennon tai muodollisemman.

Nam Premiun vuokrapaketti sis. takki, housut, paita, pukuliivi, rusetti/solmio/plastron, taskuliina ja lahkeiden/hihojen mittamuutokset

Nam Premium myyntipukumme ovat Turon laadukkaita ja tyylikkäitä pukuja. Myyntipuvut ovat asiakaskohtaisesti tilattavia ja varmistamme tuotteiden saatavuuden aina ennen tilauksen tekoa. Ostoa harkitessasi sinun kannattaa tulla myymäläämme jossa henkilökuntamme voi auttaa ja opastaa ostoon liittyvissä asioissa. Teemme halutessanne tarvittavat mittamuutokset pukuusi, korjauskuluista veloitamme korjaushinnastomme mukaisesti.